Diskuse

Stát by neměl vlastnit ani hotely, ani cestovní kancelář

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lenka Lidem se chytá tématu, který nám ty chybějící miliardy nebo destimiliardy nenasype. Pan Závladský se zase vyznal ze své chorobné nenávisti ke státu.

0 0
možnosti

Každá koruna se počítá, Pavle, ne? Mám ale vytipovaných více organizací na zrušení- např. prověřuji možnosti zrušení Vinařského fondu, nebo Státního fondu kultury, na který upozornil i NKÚ.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, co je špatného na Vojenském lázeňském a rekreační zařízení (VOLAREZA) špatného.  Nabízí vojákům ubytování a léčení  v lázeňských domech. To je věc, kterou měla armáda už za Rakouska- Uherska. Většina lázeňských ústavů vznikla právě v této době. Doufám, že armáda neudělá stejnou pitomost, jakou udělala  Police ČR, která svá zařízení převedla na akciovou společnost a dnes to slouží už jenom pro cizince a policisté už nejezdí nikam.

0 1
možnosti

Dobrý den, Jiří, jasně. Každý to můžeme vidět jinak. Já nevidím nic špatného na tom, že by vojáci po misi v Afghánistánu odjeli do lázní. Nelíbí se mi ale to, že kvůli tomu existuje státní cestovní kancelář, která nás stojí stovky miliónů.

0 0
možnosti

Stálo by za to rozjet další kolo privatizace, ze zisků umazat část (nebo celý?) státního dluhu a můžeme konečně začít žít v tržním hospodářství. A bylo by dobré prodávat, dokud lze prodat za slušnou cenu, nikoli až jako akt zoufalství (ČSA). Karma.

2 0
možnosti

Děkuji. Pokud se chcete dozvědět ještě více o tom, co stát vlastní, a jste v dobrém zdravotním stavu, pak se mrkněte třeba tady na tento web: http://www2012.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/fnm_portfolio.html

najdete tam Hotelinvest, a.s., nebo třeba hotel Thermal.

Tento seznam není vyčerpávající. Neobsahuje majetkové podíly jiných ministerstev, např. 100% podíl Ministerstva zemědělství ve Vyškovkých pivovarech. A ještě tam nejsou státní podniky. Současně pracuji na kompletním přehledu všech státních podílů a podniků.

0 0
možnosti

Váš blog mi připadá, jako ukrytá nabídka na odprodej Volarezy. Pomluvit, snížit cenu a pak levně koupit.

1 0
možnosti

Kdepak. Mým úmyslem bylo rozpoutat diskuzi nad tím, jestli má stát vlastnit cestovní kanceláře a hotely ;)

0 0
možnosti

J63i56ř61í 36H95o72l52ý

16. 5. 2013 18:37

Stát by měl mít toliko ROZUM.

A ne poslaneckou sněmovnu.

1 0
možnosti

Díky za komentář. Chtěl byste tedy změnit politický systém České republiky opět na absolutistickou monarchii?

0 0
možnosti
Foto

Stát nemá vlastnit vůbec nic, protože je abstraktem.

Kdykoliv se stát pokouší něco vlastnit, realisuje socialismus, komunismus a stalinismus.

4 2
možnosti

Stát pro mě není abstraktní pojem. Náš stát jsme my občané České republiky.

0 0
možnosti