Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

editi

22. 11. 2009 10:29
Věci veřejné?

Není to ta pidistranička, na které ulpívá špína o podivném sponzorování celostátně vydávaných novin. Nestuduje náhodou autorka na VŠ ekonomické v Praze, která je podezřívána z korupčního studia stejně jako právnická fakulta v Plzni?

Čistému vše čisté, ale juknout občas do vlastního není nikdy na škodu.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LA

Lenka A.

22. 11. 2009 10:47
Re: Věci veřejné?

Zdravím Vás,

já na Vysoké škole ekonomické opravdu studuji. Chcete-li se přesvědčit, že studuji poctivě, přijďte se na mne podívat na vlastní oči. Zítra na VŠE v 18 hod přednáším o občanské společnosti v USA.

Co se týče financování strany Věci veřejné, sponzoruje nás kromě drobných dárců i Klub angažovaných podnikatelů. Podívejte se na http://www.veciverejne.cz/domaci-politika/napsali-o-nas/deniky-bohemia-podnikatele-davaji-politikum-miliony-a-nestydi-s.html. Kdyby Vám nebylo cokoliv jasné, ráda Vám dodám další informace.

S pozdravem,

Lenka Andrýsová.

0 0
možnosti
JV

jafava

22. 11. 2009 9:48
Souhlasím s Vámi.

Naši političtí vůdci nemají zájem omezit korupci, jak jinak by se dostávali k penězům, které nemusejí také nijak danit. Ono se s dostatkem peněz dobře žije a konečně přece, peníze dělají peníze. Většina členů našeho parlamentu, ať už poslanci nebo senátoři, potřebuje ke svému životu mnohonásobek průměrného platu, několikanásobek svého zákonného příjmu s nedaněnými požitky, vždyť oni jsou vyvolení. A jak jinak by se to dalo zařídit, než pomocí lobingu a korupce? Proto jsme ve skupině zemí prorostlých korupcí a hned tak se to nezmění. Ale sebevědomí nám nechybí.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

22. 11. 2009 9:32
Lenko, Věci veřejné..

chtějí používat lež jako doktrýnu korenspondence a blogoprezentace? Vy nejste nerozhodnutý volič - Vy jste členka strany. 8-o[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1458x
LinkedIn

Twitter

 

Seznam rubrik