Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZA

Madam Andrýsková - vy jako členka LIDEM, strany, která patří k vládní koalici aniž by ji někdo zvolil ( kolik má LIDEM členů ? a ustavující schůzi měla LIDEM až poté, co přisedla do koalice !!!) a které nevadí amnestie pro těžké rozkrádače, vy nám chcete něco tady vypisovat o špatném hospodaření v malém olomouckém rybníku??? Ty vaše předvolební kecy, jak budete potírat korupci - už jste podala nějaké trestní oznámení ? A že těch korupčních úletů máte možnost vidět dost !!! Stranická soudružka bez jakékoliv zodpovědnosti, jak společenské, tak lidské.!!!!!!

1 0
možnosti
LA

Dobrý den, paní Zdeňko, 

jsem poslankyně zcela legitimně zvolená za Olomoucký kraj. Zajímám se o Olomoucký kraj a o to, jak se mu daří. Lidé ode mne čekají, že je budu zastupovat. Nerozlišují mezi tím, co pro ně dělám já při jednáních ve sněmovně, ale vnímají jejich problémy komplexně. I kraje jsou však financovány ze státního rozpočtu. Proto je zcela správné, že i hospodaření kraje věnuji svůj čas. 

Trestní oznámení jsem nepodala. Nicméně snažím se prosazovat témata, která jsem měla a mám ve svém programu. Moji práci a priority můžete sledovat na mém webu http://www.lenkaandrysova.cz.

Moje priority na 2013:

http://www.lenkaandrysova.cz/novinky/moje-priority-v-roce-2013.html

Zhodnocení priorit 2012: http://www.lenkaandrysova.cz/novinky/zhodnoceni-mych-priorit-roku-2012.html Mějte se, L.A.

0 0
možnosti
JK

"Vážená" paní Andrýsová, co kdybyste se raději místo vládnoucích stran ve vašem kraji starala raději o vládu celorepublikovou, kterou drží to vaše prapodivné, nikým nevolené uskupení zvané LIDEM u moci? Vy, která se spolu s Karolinou Peake stáváte synonymem pro korytáře nejhrubšího zrna, provádíte názorové veletoče, které nemají obdoby, kšeftuje s ministerskými posty a pomáháte prosazovat nechutné zákony máte tu drzost kritizovat někoho na regionální úrovni? Vy, která máte tolik másla na hlavě? Myslíte si, že od někoho jako jste vy budou občané kritiku přijímat? Myslíte si snad, že jsou tak hloupí? Vaše drzost nezná mezí....

1 0
možnosti
LA

Dobrý den, pane Kotláre, starám se také o celorepublikovou politiku. Viz odpověď výše. Pokud někdo někoho kritizuje, musíme se zamyslet nad argumenty a méně už nad tím, jaký kritik je. To by nám mohlo zaslepit oči.

S ministerskými posty nekšeftuji. V politice mě baví jiná témata. Více o nich najdete na uvedených odkazech, viz výše.

Díky za příspěvek.

0 0
možnosti
Foto

Vy máte tedy starosti. 

Proč si lámete hlavu s tak jasnou záležitostí? Radní a jiní příslušní zástupci a pracovníci se budou i nadále starat  to, aby co jevíce z obecních peněz skončilo v jejich a spřátelených kapsách. Co je vám na tom nejasného?

0 0
možnosti
LA

Dobrý den, pane Machačku, s tím se právě nesmíme smířit. Je důležité to nevzdávat a být jako občané aktivní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1458x
LinkedIn

Twitter

 

Seznam rubrik