Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

14. 10. 2009 8:52
Nevim jako nekdo od jinud zda jsou Cesi tak trpelivi

nebo se spis chovaji jako v tom starem ceskoslovenskem filmu - "Mezi nami Zlodeji", ale jinak opravdu zajimavy a vystizny clanek , a karma !!!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

14. 10. 2009 8:58
Re: Nevim jako nekdo od jinud zda jsou Cesi tak trpelivi

Ps. samozrejme tim nechci nahravat zadne politicke strane v CR a jejich "zabomysim valkam", pouze me ten clanek pripada vystizny na CR jako takovou ! I kdyz USA dnes diky mistnim internacionalistum stoji take za "houno"!:-))))

0 0
možnosti
B

bzunda

14. 10. 2009 8:42
Paní Andrýsová,

na Vaší straně se mi líbilo,že se do nikoho nenavážela,předkládala lidem program a vůbec se chovala jako slušná strana,která si hledí svých voličů.Až dnes jsem četl Váš článek,který opravdu v intencích "paroubkových socanů" se naváží do TOP09. Nechápu co tím jaksi má Vaše strana získat.Vždyť takovými články se zařazujete do toho politického bahna od kterého se distancujete.Vsadím se o co chcete,že pokud získáte jakous-takous jistotu,že se dostanete do parlamentu,začnou se na Vás nabalovat lidé s morálkou,kterou Vy kritizujete.Pak Vám tento Váš štvavý článek určitě voliči"omlátí o hlavu".

PS: omlouvám se ostrý tón,ale nemohl jsem si pomoc.

0 0
možnosti
LA

Lenka A.

16. 10. 2009 23:18
Re: Paní Andrýsová,

Dobrý den, děkuji za Vaši reakci. Jsem ráda za každou zpětnou vazbu, která povede k zlepšení mých dalších článků. Velmi ráda Vám vysvětlím, proč jsem se rozhodla napsat Vámi zmiňované texty o naší konkurenční straně.

V prvé řadě bych chtěla zmínit, že jsem čerpala z naprosto relevantních zdrojů. Také bych chtěla říci, že cítím, že naše společnost neví, co se za stranou TOP 09 skrývá. Proto, jakožto člověk, který se o souvislostech dozvěděl, se cítím být společensky zodpovědna tuto informaci sdělovat dalším osobám, aby měly o naší konkurenci kompletní obrázek. Pokud Vám některé informace přijdou nesprávné, ráda se o tom dozvím a články opravím.  

Věřte mi, že se negativními články chci zabývat co nejméně. Chci svou energii věnovat myšlenkám, jak zlepšit stav věcí veřejných v České republice. Mimo to, doufám, že budu mít  k takovým negativním textům co nejméně podnětů.

Věřím, že se Vám můj další blog bude líbit.

Mějte se,Lenka Andrýsová.

0 0
možnosti
K

kevinbb

11. 10. 2009 16:15
Mate pravdu!

A je me vpodstate jedno k jake strane se hlasite!

R^

0 0
možnosti
JL

J@kub17

11. 10. 2009 15:15
Kolega z FF UP

VĚCI VEŘEJNÉ SI MUSÍ ZAMÉST PŘED VLASTNÍM PRAHEM

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1458x
LinkedIn

Twitter

 

Seznam rubrik